MVM ASSISTANCE IS GESPECIALISEERD IN LASWERKEN EN METAALCONSTRUCTIES

 LASWERKEN

 

MVM Assistance heeft een uitgebreide expertise op het gebied van laswerken.

METAALCONSTRUCTIE

 

Ook voor vakkundige metaalconstructies kan u aankloppen bij MVM Assistance.

3D TEKENWERK

 

MVM Assistance start altijd met het ontwerp van een accurate 3D-tekening in Solid Works.

MVM Assistance werd opgericht door zaakvoerder Mathieu Van Moorhem en is werkzaam in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor allerhande constructiewerken.

3D tekenwerk

Sinds kort heeft MVM Assistance

een licentie van Solid Works Pro aangekocht.

 

Vanaf nu kunnen we u nog beter

bedienen op gebied van 3D tekenwerk.   

                     

 Welke diensten biedt MVM Assistance aan?

  • Laswerken
  • Metaalconstructies
  • Montagewerken
  • Onderhoudswerken
  • Technisch tekenen

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvende informatie of een offerte. Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen. Tot snel!

Wat onze klanten vertellen....

 

Tijdens de renovatie van mijn herenhuis was ik al geruime tijd op zoek naar een geschikte oplossing om de bestaande en vervallen betonnen buitentrap en borstwering te vervangen. Hierbij speelden heel wat aspecten waar de uitvoering moest aan voldoen: onderhoudsvriendelijk, duurzaam, degelijk en aansluitend op de historische stijl van het huis. De aanwezigheid van schuine muren en de noodzakelijkheid van een loopbrug die geen licht wegneemt van het lager gelegen verdiep en terras maakten dat een standaard uitvoering hier niet mogelijk was.
Na heel wat onderhandelingen en offertes met ettelijke bedrijven kwam ik uiteindelijk terecht bij MVM Assistance. De persoonlijke aanpak waarbij Mathieu meedenkt en oplossingen aanrijkt was een verademing. Het resultaat voldoet compleet aan mijn verwachtingen. Modern en degelijk materiaal, gegalvaniseerd en gepoederlakt, kunstig gelast en voorzien van een sierlijke krul die de trap dat extra op maat gemaakt effect geeft.
Bedankt!
Wim Vanderputten
Geraardsbergen